Ugrás a tartalomra

Nőtt a fertőzöttek száma a térségben

2020.03.23
13:36
2020.04.05
10:54
Oroszországban, Ukrajnában és a Nyugat-Balkánon is nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma.

Oroszország 7,5 milliárd rubelt fordít 5700 lélegeztető gép és 5 milliárd rubelt kontaktus nélküli hőmérők pótlólagos beszerzésére. A gyógyszer- és orvosiműszer-gyárak 23 milliárd rubel támogatást kapnak. A 65 év felettieket és krónikus betegeket pedig felszólították, hogy tartózkodjanak otthon, és kerüljék a személyes érintkezést. Ukrajnában 73-ra nőtt az eddig megerősített koronavírusos fertőzöttek száma, közülük mostanáig hárman haltak bele a betegségbe. A rendkívüli állapot bevezetéséről a döntés várhatóan kedden születik meg. Montenegróban egy 65 éves férfi halt meg az új típusú koronavírus-fertőzés következtében. Az Adria-parti államban hétfőre húsz fölé emelkedett a betegek száma. A boszniai kormány szerint le kell állítani a külföldről érkezők áramlatát, mivel a járvány megjelenése óta több mint 238 ezren léptek be az országba.

fertőzött
Oroszország
Montenegró
koronavírus
Ukrajna

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.