Ugrás a tartalomra

Még mindig nincs túl a nehezén Olaszország

2020.03.24
19:29
Forrás
MTI
Egy nap alatt 743-an haltak meg a koronavírus következtében.

A korábbi csökkenés után ismét emelkedett Olaszországban az új típusú koronavírus-járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában, 743 halottal 6820-ra emelkedett a betegség eddigi áldozatainak a száma - közölte kedd esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság. A diagnosztizált fertőzöttek száma tovább csökkent, de így is 3612 új beteget regisztráltak. A halottak száma hétfőn 602 volt, vasárnap 650, szombaton 793. Az újonnan diagnosztizált betegek száma viszont enyhén, de fokozatosan csökken: szombaton 4821-en, vasárnap 3957-en, hétfőn 3780-an voltak. Az összes megfertőződött ember száma 69176-ra emelkedett.

Olaszország
koronavírus
fertőzöttek

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.
07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.