Ugrás a tartalomra

Ingyenes szállítás egészségügyi munkásoknak és szociális gondozóknak Pancsován

2020.03.25
14:22
Forrás
Pannon RTV
A menetrendről Pancsova város honlapján, a pancevo.rs címen tájékozódhatnak az érdekeltek.

Annak ellenére, hogy Pancsován beszüntették a tömegközlekedést, a város válságkezelő törzskara úgy döntött, hogy a rendkívüli állapotban szervezett, ingyenes szállítást hoz létre az egészségügyi munkások és szociális gondozók számára, hogy eljussanak a munkahelyükig. A rendkívüli állapot végéig a pancsovai önkormányzat tulajdonában lévő járműparkot is az egészségügyi intézmények rendelkezésére bocsátották a sofőrökkel együtt.

Pancsova
munkások
koronavírus-járvány

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.