Ugrás a tartalomra

Egymillió dinárral támogatja a vajdasági egészségügyet az adai T-1

2020.03.25
20:20
2020.03.25
20:28
A jelenleg kialakult nehéz napokon szeretne ezáltal segíteni a T-1 Abraziv Kft.

Közleményükben a következőket írják: a jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalon harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírussal folytatott harcban, támogatjuk mindennapjaink hőseit, az egészségügyi dolgozókat, ezért 1.000.000,00 dinárt utaltunk a vajdasági kormány által nyitott célszámlára. Sohasem volt nagyobb szükség a társadalmi felelősségvállalásra, legyünk szolidárisak, segítsünk egymásnak, vigyázzunk egymásra! – fogalmaznak szerkesztőségünkhöz eljuttatott írásukban.

koronavírus
Ada
T-1
támogatás
egészségügy

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.