Ugrás a tartalomra

Gyógyítható a betegség

2020.03.25
22:35
2020.03.26
11:14
Forrás
Szerbiai RTV
Gyógyítható a betegség - mondják a Szerbiába érkezett kínai szakemberek, akik otthon az első sorokban harcoltak a koronavírus ellen.

A betegség hirtelen fellépő, és akiknek erős az ellenálló-képességük, azok gyógyíthatók - hangsúlyozták. A kezelésben négyféle orvosságot használtak, közülük kettő itt is van, és alkalmazzák is. Úgy vélik elég lélegeztetőgépe van eddig az országnak, és a legfontosabb, hogy az egészségügyi dolgozók megtanulják kellően megvédeni magukat. A helyzet komoly, de a bevezetett intézkedések, a határok lezárása, a kijárási tilalom nagyon hatékony - szögezték le. Főleg azokat kell tesztelni, akik külföldről jöttek haza, és akikkel kapcsolatban voltak - tették hozzá. A kínai orvosok szombaton érkeztek Szerbiába, hogy megosszák tapasztalataikat, és aktívan részt vegyenek a vírus elleni küzdelemben.

gyógyítható
betegség
koronavírus
kínai szakemberek

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.