Ugrás a tartalomra

Vajdaságban 41 fertőzött páciens van

2020.03.26
13:53
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
14 pácienset kezelnek koronavírus fertőzéssel a Vajdasági Klinikai Központban az illetékesek közlése szerint. Vajdaságban 41 fertőzött páciens van, ebből 22 Újvidéken.

Ezzel Újvidék a legveszélyeztetettebb város Belgrád, Niš és Valjevo után, mondta ma Igor Mirović. A tartományi kormány elnöke kiemelte, holnaptól az Újvidéki Vásár egyik csarnokát elkezdik átalakítani fertőzöttek fogadására, ha kedvezőtlenül alakul a helyzet.

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „Jelenleg Vajdaság területén vannak más létesítmények is a külföldről érkező emberek fogadására, karanténba helyezésre és esetleges tesztelésére. Tegnap erre a célra felszereltük Letenkát. A zombori kaszárnyában ugyancsak van egy épület, és fontolgatjuk az egyéb lehetőségeket is. Ez a további megbetegedések számától és a szerb kormánnyal és a helyi önkormányzatokkal közösen meghozott intézkedésektől függ."        

koronavírus
Újvidék
fertőzött
Vajdasági Klinikai Központ
Vajdaság

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.