Ugrás a tartalomra

35 ezer dollárnyi ételt köhécselt össze

2020.03.27
10:44
2020.03.27
11:01
Forrás
index.hr, CNN, 021.rs
35000 dollár értékű élelmiszert dobtak ki az amerikai Hanover Township kisvárosban, mert egy nő szándékosan ráköhögött egy boltban az árura.

Margaret Ann Cirko bement a Gerrity's Supermarket elnevezésű Pennsylvania államban lévő vegyeskereskedésbe, ahol először a péktermékekre kezdett köhögni, majd a húsipari készítmények következtek és ezek után más árucikkeknél folytatta a szándékos fertőzésnek tűnő cselekedetét.

Várhatóan bűnvádi feljelentést tesznek ellene, előtte azonban pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá.

A járvány szándékos terjesztését akár terrorista cselekedetként is kezelhetik. Egyelőre nem tudni, hogy a nő fertőzött-e. A bolt tulajdonosa elmondta, annak ellenére, hogy nagyon beteges vicc is lehet az eset, az összeköhécselt ételt kidobták, az üzlethelyiséget pedig fertőtlenítették.

Hanover Township
köhögés
járványterjesztés
terrorizmus
koronavírus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.