Ugrás a tartalomra

Jelentse, ha SMS-ben személyes adatait kérték a nyugdíj kifizetéséhez!

2020.03.27
11:27
2020.03.27
11:35
Forrás
Közlemény
Az elmúlt napokban a polgárok egy csoportja hamis SMS-üzeneteket kapott a nyugdíj kifizetésével kapcsolatban – áll a szerbiai belügyminisztérium közleményében. Átverésről van szó - figyelmeztetnek.

Az üzenetben személyes adatokat, személyi számot, számlaszámot, PIN-kódot és egyéb hasonló adatokat kértek a nyugdíjasoktól. A rendőrség figyelmezteti a nyilvánosságot, hogy átverésről van szó, és felszólítja a polgárokat, hogy fokozott figyelemmel óvják személyes és üzleti adataikat.

A szerbiai belügyminisztérium felszólította az érintetteket, hogy jelentsék az esetet a csúcstechnológiai bűnözés visszaszorításával foglalkozó osztálynak a vtk@mup.gov.rs e-mail-címen vagy a Szerbiai Bankok Egyesületén keresztül.

sms
átverés
Szerbiai Belügyminisztérium

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.