Ugrás a tartalomra

Megkezdték a tesztelést az Újvidéki Egészségházban

2020.03.28
09:54
Forrás
Magyar Szó
Az Újvidék Egészségház megkezdte a polgárok tesztelését a COVID-19 vírusra.

Az intézmény igazgatója, Veselin Bojat elmondta, két egészségházból több dolgozó kiképzésen vett részt az elmúlt napokban a Vajdasági Közegészségügyi Intézetben annak érdekében, hogy megkezdhessék az ellenőrzéseket. A következő napokban megtöbbszörözzük a polgárok koronavírusos tesztelését. Ez nem azt jelenti, hogy az emberek most tömegesen megindulhatnak az egészségházakba, mert a tervek szerint először azokat tesztelik, akiknél fennáll a gyanú a fertőzésre, vagy azokat, akik fertőzöttek közelében tartózkodtak. Ez várhatóan azt jelenti majd, hogy a fertőzöttek száma ugrásszerűen növekedni fog – tette hozzá Bojat. 

Újvidéki Egészségház
COVID-19
koronavírusteszt

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.