Ugrás a tartalomra

A kijárási tilalom alatt élő közvetítésben járta az utcákat, lebukott

2020.03.28
14:24
2020.03.28
14:33
Forrás
VajdaságMa
A nagybecskereki rendőrség szabálysértési eljárást indított a 39 éves férfi ellen. A szabálysértési bíróság 50 ezer dináros büntetést rótt ki az ügyben

A közösségi oldalon közzétett szelfije, illetve videója miatt fülelte le a rendőrség azt a 39 éves Nagybecskerek-környéki férfit és indított ellene szabálysértési eljárást, aki megszegte a koronavírus-járvány miatti kijárási tilalmat, ezt videón élőben közvetítette az egyik közösségi oldalon és másokat is arra buzdított, hogy cselekedjenek így - írja a VajdaságMA hírportál. A nagybecskereki rendőrség rajta kívül további két környékbeli ellen indított szabálysértési eljárást, akik szintén a közösségi oldalakon mutatták be, hogy megszegték az intézkedéseket. A nagybecskereki szabálysértési bíróság fejenként 50 ezer dináros pénzbírsággal sújtotta őket.

Nagybecskerek
kijárási tilalom

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.