Ugrás a tartalomra

Továbbhaladhat Európa felé a holland turistahajó

2020.03.29
11:50
2024.03.19
08:50
Forrás
hirado.hu/MTI
Foltathatja útját Európa felé a Zaandam nevű turistahajó, ugyanis az illetékes egészségügyi hatóság engedélyezte az áthaladását a Panama-csatornán.

A hajó fedélzetén 1243 utas és 586 tagú személyzet tartózkodik. 53 utasnál és a legénység 85 tagjánál influenzaszerű tünetek léptek fel, és legalább két embernél kimutatták az új típusú koronavírust.

A Zaandam útvonalán egyetlen ország kikötője sem fogad turistahajókat. A panamaiak most úgy döntöttek, hogy ezesetben kivételt tesznek. A Zaandam továbbhaladhat ugyan, de egyetlen utasa sem léphet panamai földre - áll a hivatalos közleményben.

A turistahajón egyébként négy ember hunyt el.

Zaandam
turistahajó
holland
panama
koronavírus
fertőzött

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.