Ugrás a tartalomra

Sorban állt érte, most szemétbe dobja

2020.03.29
17:32
2020.03.29
22:25
Forrás
24.hu
A közösségi oldalakon megjelentek olyan fotók, amik arról tanúskodnak, hogy az emberek elkezdték kidobálni a lejárt termékeket. Teljes kenyerek, bontatlan csomag ételek kandikálnak ki a kukákból.

A koronavírus-járvány miatt a lakosok felhalmozásba kezdtek, olyan ételeket is megvásároltak, amire valójában nem is volt szükségük. Akik pedig későn mentek az üzletekbe, azokat már csak az üres polcok fogadták. A felhalmozott ételek szavatossága azonban nem tart örökké. A közösségi oldalakon megjelentek olyan fotók, amik arról tanúskodnak, hogy az emberek elkezdték kidobálni a lejárt termékeket. A – nem felhalmozó – internetezők kiakadtak, rengeteg kommentben ítélik el a pazarlást, ami különösen a mostani nehéz időkben rettenetes látvány; sokan említik azt is, hogy a nem lejárt szavatosságú termékeknek nyilván örültek volna a rászorulók.

Az alábbi képek például az angliai Derbyben készültek.

koronavírus
vásárlási láz
szemét

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.