Ugrás a tartalomra

Bezárnak a zentai piacok

2020.03.30
10:53
Forrás
Közlemény
A mai naptól kezdve Zenta Községben is beszüntetik a piacok működését - áll a Rendkívüli Helyzetek Zenta Községbeli Törzskarának közleményében.

Emellett betiltják a szabadtéri értékesítés minden formáját a közterületeken. A rendelkezés betiltja a vásár megtartását is, amelyet minden hónap első vasárnapján tartanak. Az élelmiszerboltok, a pékségek, gyógyszertárak és a benzinkutak hétköznap változatlan munkaidővel, 7 és 16 óra között várják a vásárlókat, azonban hétvégén, az új kijárási tilalommal összhangban, 8-tól 13 óráig tartanak nyitva. Kivételt képeznek azok az üzletek, amelyek fogadják a 65 évnél idősebb polgárokat, ezek vasárnap hajnali 4 és reggel 7 óra között is nyitva vannak. A döntés a köztársasági rendelkezésekkel összhangban született meg.

Zenta
piac
koronavírus-járvány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.