Ugrás a tartalomra

Rendkívül leterhelt az internet

2020.03.30
11:49
Forrás
Pannon RTV
Ez egy részből azért van, mert az iskolások távoktatásban részesülnek, de azok is többet használják a világhálót, akik otthonról végzik az irodai munkájukat.

Másrészt a sorozatozók száma is növekedett. Csak az HBO anyavállalatának adatai szerint 65 százalékkal nőtt a sorozatozók száma, míg a filmezőké 70 százalékkal. A beszámoló szerint az elmúlt egy hétben népszerűbb volt az HBO Now szolgáltatás, mint a nyáron. A WarnerMedia mellett a Netflix tartalomigazgatója is hasonló trendről jelentett. A filmezők és a sorozatozók mellett a videójátékosok is jelentős hasznot hajtanak. Annak érdekében, hogy nem omoljon össze a világháló a streaming szolgáltatók úgy döntöttek, hogy korlátozzák a videók lejátszásának minőségét.

internet

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.