Ugrás a tartalomra

Ismert magyarországi és vajdasági sztárok buzdítanak mindenkit az otthonmaradásra

2020.04.02
16:35
2023.11.02
09:03
Forrás
Pannon RTV
A projekt célja, hogy ismert művészek, sportolók rövid üzenetben felhívják a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, valamint hasznos tippekkel igyekeznek tartalmasabbá tenni az otthon töltött időt

Az Otthon. Veled. megmozdulással a hallgatók betekintést nyerhetnek a magyarországi és vajdasági hírességek életébe, megtudják, ők hogyan élik meg ezt a mindenki számára nehéz időszakot. Hasznos tanácsok és tippek is elhangzanak a rövid, 15-20 másodperces rádióüzenetekben, amelyekből a hallgatók ötleteket meríthetnek a hasznos időtöltéshez.

Facković Melissza a Pannon Presszó műsorvezetője elmondta: „Egyelőre még csak gyűjtjük az alanyokat. Például Király Viktorral beszélgettünk, Gyurta Danival, Dér Heni is elmondta üzenetét. Nagyon ütős üzenete van például Viktornak. Ő azt mondja, hogy össze kell szorítani a gatyánkat és ki kell bírni ezt a két hetet. Dér Heni  arról beszélt, hogy miért nem szabad pánikolni ebben a helyzetben. Pély Barna az előnyökre fekteti a hangsúlyt, elmondja, hogy mi mindent tudunk otthon csinálni, illetve elmondja, hogy hogyan szokott otthon edzeni.”

A rádióüzenetek és a sztárok sora folyamatosan bővül, a Pannon Rádió műsorvezetői is hamarosan üzennek a hallgatóknak. Többek között a Rádiódiszkó és a Slágergyár műsorvezetője, Kiss János, azaz Manó is, aki életkora miatt már több hete házi karanténból, otthonából jelentkezik be a Pannon Reggeli műsorába. A délutáni kívánságműsorunkban, a Csillaghullásban is minden nap új sztárinterjúkat hallhatnak.

Pannon Rádió
Otthon.Veled.

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.