Ugrás a tartalomra

Adomány az egészségügyi intézményeknek

2020.04.02
14:43
Forrás
Pannon RTV
Uzsonnát adományoznak. Várják a jelentkezéseket!

Süteményeket szeretne adományozni a szabadkai MINI PANI Kft. mindazoknak, akik az új koronavírus elleni védelemben a leginkább részt vesznek, megköszönve nekik az áldozatos munkájukat és a hozzájárulásukat a válság leküzdéséhez.

A cég 110  ezer euró értékben 110 ezer uzsonnát adományoz több város egészségügyi intézményeinek, amelyek a következő e-mail címre jelentkezhetnek: info@minipani.com.

MINI PANI Kft.
egészségügyi intézmények
adomány
sütemény
uzsonna

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.