Ugrás a tartalomra

Modrić marad a Realban

2020.04.02
14:48
Forrás
MTI
Luka Modrić, a Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik - számolt be róla az As című spanyol lap.

A szeptemberben már 35. születésnapját ünneplő középpályás madridi jövőjével a szezon eleje óta kiemelten foglalkozott a spanyol sajtó. A lap szerint Modrić már korábban arról tájékoztatta Zinédine Zidane vezetőedzőt, hogy nem okozna számára problémát, ha a fiatalítás jegyében hátrébb kerülne a rangsorban. Ennek ellenére a 2019-20-as idényben a játékperceket tekintve csupán nyolcan előzik őt meg a keretben, és amikor nem játszik csúcsformában, akkor is megbízható teljesítmény nyújt. Modrić 2012 nyarán igazolt a Real Madridhoz, amelyben 333 mérkőzésen lépett pályára, 22 gólja mellett 57 gólpasszt adott. A madridi öltözőben Sergio Ramos csapatkapitány mellett igazi vezérszerepet tölt be, véleményét a klub vezetői és a játékostársak is figyelembe veszik.

Luka Modrić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.