Ugrás a tartalomra

17 koronavírus-fertőzött Észak-Bácskában

2020.04.03
12:33
2020.04.03
13:42
Forrás
subotica.com
Szabadkán 1576 személy tartózkodik önkaranténban, ez az előző napokhoz viszonyítva 150 fős csökkenést jelent.

Az Észak-bácskai Körzetben jelenleg 17 koronavírusos-fertőzöttet tartanak nyilván. A tartományban 191 fertőzöttről tudnak a hatóságok. Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár sajtótájékoztatón ismertette a legfrissebb adatokat, hozzátette, eddig két gyógyult személy hagyta el a Vajdaság Klinikai Központot, közöttük az a topolyai férfi is, aki az első Szerbiában regisztrált koronavírusos beteg volt.

Önkéntes karanténban legtöbben Belgrádban vannak, mintegy 15 ezer személy, Újvidéken 3800-an, míg Loznicán 3700 ember nem hagyhatja el az otthonát. Gojković hozzátette, a klinikai központ minden dolgozóját ellátták a szükséges védőfelszereléssel, amelyet a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet ír elő a fertőzöttekkel kapcsolatba kerülő személyzet számára.

Észak-Bácska
koronavírus

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.