Ugrás a tartalomra

Vučić: A beszerzések végéhez közeledünk

2020.04.04
14:50
2020.04.04
14:56
Forrás
Szerbiai RTV
A végéhez közeledik a lélegeztetőgépek és a védőfelszerelések beszerzésének folyamata - jelentette be Instagram-oldalán a szerb államfő.

Aleksandar Vučić azt írta, a nagy mennyiségű eszköz beszerzése a végéhez közeledik, éljen Szerbia! Az elnök egyébként legutóbbi sajtótájékoztatóján azt mondta, megközelítőleg 1100 lélegeztetőgép beszerzésére írt alá szerződést az ország, ezeket pedig már ki is fizették.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rad na novim, velikim nabavkama respiratora i zaštitne opreme privodi se kraju. Živela Srbija! ??

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

beszerzés
Aleksandar Vučić
védőfelszerelés

Most

18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.