Ugrás a tartalomra

Vadászpuskával lelőtte a házánál hangoskodókat

2020.04.05
19:34
2020.04.05
22:38
Forrás
Szerbiai RTV
Több ember életét vesztette a karantén alatt lévő faluban. Az orosz településen gyilkossággá fajult a vita.

Öt embert ölt meg egy férfi egy oroszországi faluban, Jelatmában. Az áldozatok a férfi ablaka alatt hangosan beszélgettek és kiabáltak - jelentette az orosz rendőrség. Az eset helyi idő szerint szombaton este 10 óra körül történt. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi először figyelmeztette az áldozatokat, hogy ne kiabáljanak. A vita során a tettes elővette a vadászpuskáját és lövöldözni kezdett. A helyszínen négy férfit és egy nőt ölt meg. A tettest letartóztatták, a házkutatás után pedig elkobozták a fegyvereit. A település, ahol az incidens történt, 200 kilométerre található Moszkvától. A falu egyébként karantén alatt van a koronavírus-járvány terjedése miatt.

Oroszország
gyilkosság
karantén

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.