Ugrás a tartalomra

Nem kell bérleti díjat fizetniük az önkormányzat számára azoknak, akik nem dolgozhatnak

2020.04.06
16:55
Forrás
Pannon RTV
A rendkívüli állapot miatt könnyítéseket vezetett be a szabadkai önkormányzat.

2020. április elsejétől a rendkívüli állapot visszavonásáig nem kell bérleti díjat fizetni a Szabadka Várostól bérelt üzlethelyiségek után - erről döntött a Városi Tanács. Ez azokra a vállalkozásokra vonatkozik, akik a rendkívüli helyzet miatt nem végezhetik a tevékenységüket. Ilyenek többek között a vendéglátósok, a fodrászok, a kozmetikusok. A bérlőknek erre az időszakra csak a rezsi költségeket kell állniuk. Azok a bérlők, akik a rendkívüli helyzetben is végezhetik a tevékenységüket, az április 1-től a rendkívüli állapot visszavonásáig tartó időszakra vonatkozó bérleti díjakat 2020. december 31-ig rendezhetik. Eddig a dátumig nem számolnak fel nekik késedelmi kamatot.

Szabadka
önkormányzat
bérleti díj
halasztás
nem kell fizetni
rendkívüli állapot

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.