Ugrás a tartalomra

Nagymértékű felajánlás a Twitter alapítójától

2020.04.08
14:53
Forrás
VajdaságMa
Egymilliárd dollárt adományoz a koronavírus-járvány elleni harcra Jack Dorsey, a Twitter alapítója - olvasható a saját oldalán közzétett bejegyzésében.

Egy amerikai magazin szerint ez a legnagyobb összegű felajánlás, amelyet egyetlen magánszemély tett a járvány leküzdésére. Az alapító a felajánlott összegből segítené az egyetemes alapjövedelem biztosítását, a nők egészségi állapotának javítását, valamint oktatási célkitűzéseket kíván támogatni. A beérkező adományok egy részét egy nyilvános Google-oldalon lehet követni. A listából az is kiderült, hogy nagy összegű felajánlást tett az Apple informatikai cég alapítójának özvegye, de a nevek között Leonardo DiCaprioé is megtalálható.

Twitter
Jack Dorsey

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.