Ugrás a tartalomra

Hosszú Katinka igyekszik szem előtt tartani az olimpia elhalasztásának pozitív oldalát

2020.04.11
13:45
Forrás
MTI
A legtöbb, amit most ki lehet hozni a helyzetből, a pihenés és a regenerálódás - mondta a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó.

Hosszú Katinka a pihenésre, regenerációra fordítható idő miatt jónak tartja a koronavírus-járvány következtében egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig előtte álló időszakot. A háromszoros olimpiai bajnok úszó elmondta, mindenki igyekszik a legtöbbet kihozni az olimpia halasztásából, és miután ő alapvetően a pozitív oldalát nézi mindennek, ez nem is esik nehezére. Hosszúnak egyébként az elmúlt hetekben négy-öt olyan versenye lett volna, amelyeket a járvány miatt töröltek.

Hosszú Katinka
olimpia
tokiói olimpia
halasztás
koronavírus
járvány

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.