Ugrás a tartalomra

Ferenc pápa a vírussal leginkább sújtott országokért imádkozott

2020.04.13
14:54
2022.05.03
20:48
Forrás
hirado.hu
A koronavírus-járvány által leginkább sújtott országokért imádkozott Ferenc pápa húsvéthétfőn. Az egyházfő beszédében kiemelte a családokról a kijárási korlátozások között is gondoskodó nők szerepét.

Emlékeztetett arra is, hogy a kényszerített együttélés több nő számára erőszak és bántalmazás veszélyét is jelenti. Imádkozott a nőkért, hogy Isten erőt adjon nekik családjuk fenntartásához, valamint bátorságot útjuk folytatásához.

Az egyházfő imájáról biztosította a járványtól leginkább sújtott országokat, Olaszországot, az Amerikai Egyesült Államokat, Spanyolországot, Franciaországot.

koronavírus
ima
pápa
Ferenc pápa

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.