Ugrás a tartalomra

Észak-Bácskából kezelésre Apatinba és Újvidékre

2020.04.13
18:48
2020.04.13
18:54
Forrás
Közlemény
A koronavírussal fertőzötteket Apatinba vagy Újvidékre szállítják Észak-Bácskából - áll a Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskarának közleményében.

A szerb kormány határozatával összhangban azokat az észak-bácskai körzetben lévő egészségügyi dolgozókat, a belügyminisztérium és a katonaság tagjait, valamint minden olyan egyént, aki a külön törvény alapján egészségügyi tevékenységet folytat, és munkája során megfertőződik koronavírussal, területi alapon az apatini Junaković Rehabilitációs Szakkórházba utalják gyógykezelésre - áll Bogdan Laban, a Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskara főnökének közleményében.

Szabadka polgármestere továbbá azt írja, azok a páciensek, akik megbetegedtek nem kezelhetők házi karanténban és automatikusan az újvidéki ideiglenes kórházba utalják őket.

A Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskarának főnöke arról is beszámolt, hogy segélycsomagokat osztanak a nyugdíjasoknak és a rászorulóknak.

Észak-Bácska
Apatin
Újvidék
Bogdan Laban
Rendkívüli Helyzetek Városi Törzskara
kisnyugdíjas
rászoruló
segélycsomag

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.