Ugrás a tartalomra

Továbbra is folyamatban vannak a tartományi beruházások

2020.04.15
11:48
2020.04.15
17:13
Forrás
Pannon RTV, Szabadkai Magyar Rádió
A 23 jóváhagyott projekt 90 százalékánál a közbeszerzést már lefolytatták Vajdaságban – nyilatkozta Nagy Ottó, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság igazgatóhelyettese a Szabadkai Magyar Rádiónak.

Minden a meghatározott ütem szerint halad, annak ellenére, hogy a 64 dolgozóból 40 otthonról dolgozik. Hamarosan aláírják a szerződéseket és megkezdik a munkálatokat is. Új kiírásokat ősszel jelentethetnek meg, amikor már láthatók lesznek a mostani pályázatok eredményei.

Nagy Ottó, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság igazgatóhelyettese:

„Külön ki lehet emelni, hogy a két legnagyobb környezetvédelmi projektum, a szennyvíztisztító Kishegyesen és Topolyán, ezeknek a munkálatai most is folyamatban vannak. Ütemterv szerint haladnak. Az idén vagy jövő év elején be is fejeződnek. Igaz, hogy a kormányrendelet alapján minden más kifizetés le lett csökkentve, le lett állítva, de a nagyberuházási befektetések menni fognak, mert az fogja a gazdaságot, az építkezést továbblendíteni ebben a rossz helyzetben.”

tartomány
nagyberuházás
Nagy Ottó
Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság
Topolya
Kishegyes

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.