Ugrás a tartalomra

Dr. Kon: Még maradnak a bevezetett intézkedések

2020.04.23
11:03
Forrás
Pink TV, Szerbiai RTV
A fertőzésveszély a május elsejei és a Đurđevdan ünnepét érintheti, ezért nem lesz lényeges könnyítés.

Maradnak az intézkedések, még nincs itt az ideje visszavonni őket - ezt mondta dr. Predrag Kon járványügyi szakember a Pink Televízióban. Egyelőre csak fontolgatják, mikor lehetne feloldani a rendkívüli állapotot, de a járvány megakadályozására hozott intézkedések maradnak. Minden attól függ, mikor jön el az a pillanat, amikor már szinte lehetetlen, hogy újra megtörténjen a koronavírus gyors ütemben való átadása, terjedése. Kon szerint a fertőzésveszély a május elsejei és a Đurđevdan ünnepét érinti még, akkor még sokan megfertőződhetnek, ezért az intézkedések várhatóan ezekre a napokra még mindenképpen kiterjednek.

Dr. Predrag Kon
járvány
rendkívüli intézkedések
május elseje
Đurđevdan

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.