Ugrás a tartalomra

Tavaszias időjárás, 20 fok feletti hőmérséklet

2020.04.23
13:01
2020.04.23
18:55
Forrás
Pannon RTV
Szombaton akár 25 fok is lehet.

Holnap is marad a kellemes, meleg időjárás térségünkben. A következő napokban előreláthatóan igazi tavaszias időben lesz részünk, szombaton akár 25 fok is lehet.

Pénteken napközben fátyolfelhők lehetnek az égen, de eső továbbra sem lesz. A hőmérséklet 20 fok fölé emelkedik, és a délnyugati, majd a nyugati szél is megélénkül.

A következő napokban is kitart a szép tavaszi időjárás. Túlnyomóan derült lesz az ég, napközben 22-24 fokot mérhetünk, és az esernyőket is otthon hagyhatjuk, ugyanis csapadékra sem kell számítani. Frontváltozás nem várható térségünkben, viszont a melegedés miatt a melegfrontra fokozottan érzékenyek körében különböző tünetek azért előfordulhatnak.

A hétvégén, szombaton akár 25 fok is lehet. A nap első felében többször lehet erősen felhős az ég, és elszórtan zápor is előfordulhat. Egy gyenge hidegfront hatására megerősödik az északnyugati szél, viszont a hőmérsékletben nem lesz lényeges változás, és az éjjeli órákban is csupán 10 fokig hűl a levegő. A hét utolsó napján, vasárnap helyenként felhős, de kellemes időjárásra számíthatunk, 20 fok fölötti hőmérséklettel.

Az elkövetkező napokban a nyír, a platán és a tölgy pollenkoncentrációja közepes-magas tartományban alakul, így allergiás tünetek jelentkezhetnek az érzékenyebbeknél.

időjárás
tavasz
hőmérséklet
meleg
felhő
napsütés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.