Ugrás a tartalomra

Szubjektív - Szijjártó Péter a koronavírus-helyzetről és annak kezeléséről

2020.04.25
15:55
Forrás
Pannon RTV
Magyarország a koronavírus-járvány alatt is felelős nemzet- és szomszédságpolitikát folytat, ezért a külhoni magyarok továbbra is számíthatnak az anyaország támogatására - emelte ki Szijjártó Péter.

Csütörtöktől megnyitották a szerb-magyar határt az ingázók előtt. A többi között ennek a megállapodásnak a részleteiről kérdeztük Magyarország külgazdasági és külügyminiszterét. Szijjártó Péter a koronavírus-helyzet kapcsán bevezetett intézkedésekkel kapcsolatban elmondta, hogy Magyarország lakossága együttműködő és mindenki betartja a javaslatokat és alkalmazkodik a helyzethez. Hozzátette, hogy a magyar kormány számára az emberi élet és a magyar emberek egészsége az első, ezért minden döntés meghozásakor ez az elsődleges szempont.

Szijjártó Péter
Szubjektív

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.