Ugrás a tartalomra

Zivatarveszély!

2020.04.28
22:56
2020.04.28
23:08
Forrás
met.hu, MTI, hidmet.gov.rs
Zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést szerdára Magyarország egész területére. Vajdaságban is lehetnek zivatarok.

A magyar Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írja: hajnalig főleg északkeleten lehetnek helyenként zivatarok. Szerdán a kora délelőtti óráktól kezdetben a Dunántúlon, majd délutántól már a Dunától keletre is többfelé kell számítani intenzívebb záporokra és zivatarokra, amelyeket viharos, 70-80 kilométer per órás széllökések, lokálisan pedig nagyobb mennyiségű, akár 25-30 mm csapadék, valamint kisebb szemű, 1-2 centiméteres jégeső is kísérhet. Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 14 fok között alakul Magyarországon. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű, Nyugat-Dunántúlon lesz a leghűvösebb.

A szerbiai Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint is kisebb csapadék vagy akár mennydörgéssel kísért felhőszakadás is várható Vajdaság területén. A minimum hőmérséklet 12, a maximum pedig 25 fok lehet.

zivatarveszély
zivatar
zápor
viharos
széllökés
jégeső
Vajdaság
csapadék

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.