Ugrás a tartalomra

Ha Wizz Air-repülőre szállunk, ezt tudnunk kell!

2020.04.29
14:37
2020.05.02
13:42
Forrás
hirado.hu
A légitársaság a tervek szerint május elejétől bécsi, londoni és budapesti járatokat indít újra.

Új egészségügyi szabályokat léptetett életbe a Wizz Air, amely május elejétől több budapesti járatát is meg szeretné nyitni. A légi cég az utasok és a személyzet védelme érdekében azt kérte, hogy mindenki online végezze el az utasfelvételt. Kitértek arra is, hogy bár a társaság Airbus A320-as családba tartozó gépein olyan HEPA-szűrő van, amely a vírusok és baktériumok 99 százalékát kiszűri, az utasoknak és a személyzetnek is kötelező lesz a maszk viselése a repülés teljes ideje alatt. A légiutas-kísérők emellett minden utasnak kézfertőtlenítő kendőt adnak, a fedélzeti vásárlás során a bankkártyás fizetés ajánlott. A Wizz Air a tervek szerint május elejétől több bécsi, londoni és budapesti járatát is újraindítja. Arról azonban az utasoknak kell meggyőződniük, hogy a fogadó országba szabad-e a belépés, valamint, hogy az adott országban karanténba kell-e vonulni az érkezést követően.

Wizz Air
repülő
repülés
koronavírus
óvintézkedések
járvány

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.