Ugrás a tartalomra

Törökbecse szépségei gyermekszemmel

2020.04.30
10:26
2020.04.30
10:31
Forrás
Pannon RTV
Ezzel a címmel hirdetett rajzpályázatot a törökbecsei Községi Idegenforgalmi Szervezet óvodásoknak, alsósoknak.

A kreativitás fejlesztése mellett a pályázat célja egyebek mellett az, hogy a falu legkisebbjei hasznosan töltsék szabadidejüket, ugyanakkor papírra vessék mindazokat a természeti szépségeket, történelmi és kulturális örökségeket, amelyek a bánáti falu jelképei.

A pályázat legfiatalabb résztvevői iskoláskor előtti intézményekbe járó gyermekek, legidősebb résztvevői pedig 4. osztályos tanulók lehetnek. Munkáikat a törökbecsei Községi Idegenforgalmi Szervezet Facebook-oldalára küldhetik el szkennelt formában, vagy le is fényképezhetik azokat.

A gyerekeket a jövőben egynapos kirándulással jutalmazzák meg, amely során meglátogatják a helyi turisztikai célpontokat. A pályázatra eddig mintegy ötven alkotás érkezett.

Törökbecse
rajzpályázat
gyermek
kirándulás

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.