Ugrás a tartalomra

Szerelem tanösvény Böjte Csabával

2020.05.02
15:34
2020.05.02
16:53
Forrás
Pannon RTV
Hogyan udvaroljanak a fiúk, hogyan ápolják a párok az egymás között fellobbanó szerelmet, úgy, hogy az az oltárig vezessen?

Erről szól Böjte Csaba legújabb projektje, a Szerelem tanösvény elnevezésű. A ferences szerzetes tíz állomáson keresztül mutatja be, mennyire fontos a mai világban a megfelelő párválasztás, legfőképpen a kamaszoknak, de bárki meglátogathatja a Magnificat.ro YouTube- és Facebook-oldalon a jegyesoktatást. Böjte Csaba a Szabadkai Magyar Rádiónak nyilatkozva megáldotta a vajdasági testvéreit, és arra biztatott, hogy varázsoljuk közösen tündérkertté a Kárpát-medencét.

Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, Erdély, Románia: „Vajon a párkapcsolatnak, az egymáshoz való viszonyunknak ne lenne kultúrája? Ilyen is van, 2000 év óta nagyon sok szép gondolat, amelyet megfogalmazott az egyház is, meg a közvélemény is, amit hogyha betartunk, akkor sokkal nagyobb esélye van arra, hogy boldog, örömteli házasságuk lesz, mintha tényleg csak ott a diszkóban valakivel összejövünk, összebútorozunk, aztán szétmegyünk, aztán mind a kettő sír összevissza, és anyázza a másikat. Én úgy gondolom, hogy jó lenne ezt a Szerelem tanösvényt hosszan gondolni.”

Böjte Csaba
házasság
jegygyűrű

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.