Ugrás a tartalomra

Az együttműködés a járvány idején a jó baráti viszony bizonyítéka

2020.05.07
16:51
2020.05.07
18:01
Forrás
Blic
Az együttműködés és a szolidaritás a koronavírus-járvány ideje alatt a legjobb mutatója a barátságnak és a kiváló kétoldalú kapcsolatoknak - hangzott el Ivica Dačić és Anthony Godfrey mai találkozóján

Anthony Godfrey, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete elismerően beszélt a szerb kormány intézkedéseiről, a kölcsönös segítségnyújtásáról a koronavírus elleni harcban. Véleménye szerint ezekkel életeket mentettek meg. Bejelentette, hogy hamarosan ismét egészségügyi felszereléseket adományoznak majd Szerbiának.

Az amerikai nagykövet és a szerb külügyminiszter egyetértettek, hogy a szolidaritás egy egyetemes érték, és soha nem szabad elfeledni, még a legnehezebb pillanatokban sem, ahogyan ezt a két ország sem feledte ebben a válsághelyzetben.

együttműködés
jávány
viszony
Ivica Dačić
Anthony Godfrey
Amerikai Egyesült Államok
nagykövet
koronavírus

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.