Ugrás a tartalomra

Várakozó állásponton a színházak

2020.05.09
12:26
2020.05.09
12:32
Forrás
Pannon RTV
Az izolációs időszakban, március elejétől a vajdasági színházi jelenlét áttevődött az online felületre.

Az Újvidéki Színháznak az évad egyik előadása sincs kijátszva, a karanténhelyzet egy nappal a Parasztopera bemutatója előtt érte őket, illetve félbemaradt a Mefisztó színpadi adaptációjának próbakezdése és Ionesco Rinocéroszok című drámájának előkészülete. Az új évadban valószínű, hogy ezzel indítanak majd.

A Zentai Magyar Kamaraszínháznak sem sikerült kijátszania az előadásokat és a tantermi produkció próbafolyamata is leállt.

A Kosztolányi Dezső Színháznak és a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának is félbemaradtak próbái és így a színházak jelenleg várakozó állásponton vannak.

színház
Újvidéki Színház
Zentai Magyar Kamaraszínház
Kosztolányi Dezső Színház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.