Ugrás a tartalomra

Hétfőn hőség, kedden lehűlés

2020.05.10
14:22
Forrás
weather2umbrella
Lehet csapadék, de várhatóan nem számottevő mennyiségben.

Május hónaphoz viszonyítva igen nagy meleg vár ránk a hét első napján. Hétfőn Vajdaság területén több helyen is 30 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála. Délelőtt általában zavartalan napsütésre, délután némi felhősödésre számíthatunk. Újvidéken lehet a legmelegebb, akár 31 fokot is mérhetünk. Szabadkán 29-30 fok várható. Kedden hidegfront érkezik fölénk, megnövekszik a felhőzet, néhol eső, zápor, zivatar is lehetséges, és több mint 10 fokkal lesz hűvösebb. Csupán 18 fokra számíthatunk a legmelegebb órákban.

 

időjárás
meleg
hőség
lehűlés
május
hidegfront

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.