Ugrás a tartalomra

Módosult a Szülőföldön magyarul oktatási-nevelési támogatás átadásának határideje

2020.05.11
11:40
2020.05.11
15:59
Forrás
Pannon RTV
A pályázók október 30-ig adhatják át a támogatáshoz szükséges dokumentumokat. Az igénylés módja viszont nem módosult, csupán a határidő változott.

A szükséges űrlapot személyesen átvehetik a szülők a CMH irodába illetve annak honlapjáról is letölthető. A begyűjtött iratokat szintén személyesen a CMH irodában, vagy postán tudják benyújtani.

Bús Ottó, koordinátor, CMH: „Első lépésben ki kell tölteni a kérelmet, amit a CMH irodájában személyesen át lehet venni, de a honlapunkról is le lehet tölteni, a www.cmh.org.rs honlapról az adatlapot le tudják tölteni. Kell hozzá egy iskolalátogatási igazolás. Nagyon fontos, hogy ez a mostani iskolaévekre vonatkozik. Jó lenne, ha ebben az iskolaévben be tudnák szerezni az iskolalátogatási igazolást. Jóllehet október 30- ig lehet majd pályázni, de szeptembertől az már egy másik iskolaév lesz. Nyilván kell még ez mellé igazolni az igazolatlan órák számát, de hát ezt már a pályázók nyilván tudják, mert ez nem újdonság. Ez régóta van. Kell hozzá még egy születési anyakönyvi kivonat, a gyermek születési anyakönyvi kivonata és a pályázó szülő érvényes személyi igazolványa.”

A Szülőföldön magyarul pályázati felhívás ide kattintva érhető el.

Szülőföldön magyarul
Bús Ottó
CMH

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.