Ugrás a tartalomra

Armand Assante színésszel talákozik ma Nikolić

2012.07.16
11:23
Az amerikai ismert színészt Tomislav Nikolić államelnök ma 13 órakor fogadja az elnöki hivatal épületében
Az amerikai ismert színészt Tomislav Nikolić államelnök ma 13 órakor fogadja az elnöki hivatal épületében. Armand Assante a Montevideo, Bog te video (Montevideo, az álom íze) című film folytatásának forgatására érkezett Szerbiába. A filmet Dragan Bjelogrlić rendezi. Az Intermedia Network produceriroda tájékoztatója szerint Assante egy amerikai futballmenedzsert alakít az 1930-as években, a szerb filmben való első jeleneteit pedig Tenerifen, illetve Montenegróban forgatta a színész. A nézők Armand Assantet a moziból többek között a The Mambo Kingsben, a Dredd biróban, a Striptease-ben és az 1492-ben, míg a tévéből az NCIS-ben, a Kojakban és a Vészhelyzetben alakított szerepiből ismerhetik.
Tomislav Nikolić
Armand asante

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.