Ugrás a tartalomra

Június 13-án indulhat újra a Serie A

2020.05.15
10:28
Forrás
Magyar Szó
Az olasz bajnokság június 13-án indul újra, amennyiben ezt a kormány is jóváhagyja – áll az Olasz Labdarúgó-liga közleményében.

A dátumot a Serie A-ban szereplő 20 klubbal folytatott egyeztetés során határozták meg. A folytatás egyik feltétele, hogy amennyiben koronavírussal fertőzött játékost vagy stábtagot találnak valamelyik csapatnál, az egész csapatnak 15 napos karanténba kell vonulnia. A csapatok az elmúlt időszakban egyéni és kis létszámos edzéseket tartottak, a tervek szerint a hagyományos felkészülés a jövő hétfőn kezdődhet. Az olasz bajnokságban március 9-én rendeztek utoljára meccset, a bajnokságból még 12 teljes forduló és négy korábbról halasztott mérkőzés van hátra, ez összesen 124 meccset jelent.

Serie A
Olaszország
labdarúgás

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.