Ugrás a tartalomra

Csak szeptember 5-ig kell a Vajdasági Vágtára várni

2020.05.15
15:57
2020.05.15
16:46
Forrás
Pannon RTV
Idén új időpontban, szeptember 5-én vágtatnak Vajdaság legjobb lovai és lovasai a VIII. Vajdasági Vágtán.

A koronavírus-járvány miatt ezt a népszerű lovasrendezvényt is kénytelenek voltak elhalasztani a szervezők. A helyszín ezúttal is a zobnaticai lóversenypálya lesz.

Bunford Tivadar, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója, az esemény főszervezője elmondta, hogy a lovasok már megkezdték a felkészülést: „Nagy örömömre szolgál, hogy az idén is vágtatni fognak Vajdaság legjobb lovasai. A múlt héten bejelentett szeptember 19-e helyett már szeptember 5-én. Tehát két héttel kevesebbet kell várni. Erre a változtatásra azért került sor, mert időközben megtudtuk, hogy az újvidéki mezőgazdasági vásár is szeptember 19-ére helyezte a megnyitás időpontját, és nem szerettük volna a kedves odalátogató közönséget válaszút elé helyezni.”

Vajdasági Vágta
Bunford Tivadar
időpont

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.