Ugrás a tartalomra

Tervezik az augusztus 20-i ünnepségsorozatot Magyarországon

2020.05.16
11:54
Forrás
hvg.hu
Többnapos programsorozatot ígér a Magyar Turisztikai Ügynökség augusztus 20-ára Magyarországon.

A nagy zenei fesztiválok ugyan elmaradnak idén, nem lesz Sziget sem, de az augusztus 20-i tűzijátékot megtartják, sőt nagyobb lesz, mint valaha. Európa legnagyobb fény- és tűzijátékát fogja megszervezni a Magyar Turisztikai Ügynökség. Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója beszélt erről az ügynökség podcastjában. A tűzijáték a tervek szerint a dunai rakpartok több mint négy kilométeres szakaszán lesz látható. Guller elmondta azt is, hogy az államalapítás előtt tisztelgő, hivatalos megemlékezéseket idén több napos, a főváros egészét érintő Szent István-napi programsorozatként tervezi megtartani az MTÜ. Ezzel új hagyományt szeretnének teremteni.

tűzijáték
augusztus 20.

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.