Ugrás a tartalomra

Budapesten is visszavonják a kijárási korlátozást

2020.05.16
14:34
2020.05.16
16:47
Forrás
Facebook
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy Budapesten is visszavonják a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozást.

Magyarországon a fertőzésen átesettek száma alacsony és az új megbetegedések száma is kedvezően alakul - fogalmazott a magyar miniszterelnök. Hozzátette, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés második szakaszába léphetnek a fővárosban.

Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország: „Budapesten is áttérhetünk, igaz megfontoltan és óvatosan, de áttérhetünk a védekezés második szakaszába. Ezért a kijárási korlátozást feloldjuk, és a főváros mindig két hét késéssel követi majd a vidéket. A felelősségteljes magatartás, a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos. Arra kérem a polgármestereket, hogy ne vegyék félvállról a kockázatot, és külön figyeljenek oda az idősotthonok biztonságára. Hajrá, Budapest!”

Budapest
Orbán Viktor
kijárási korlátozás
koronavírus-járvány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.