Ugrás a tartalomra

Intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez a Magyar Nemzeti Tanács

2020.05.20
11:43
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
A tanfolyamra a harmadik osztályos középiskolások jelentkezését várják.

Az oktatást július 6-a és 17-e között Adán, Magyarkanizsán, Óbecsén, Szabadkán, Temerinben, Topolyán és Zentán tartják meg, amely az újvidéki Európa Kollégiumban fejeződik be, ahol a tanulók egyhetes közös nyelvi táborozáson vesznek részt július 20-ától. A diákok jelentkezését az oktatas@mnt.org.rs és a 024/524-534-es telefonszámon várják, továbbá lehet jelezni a részvételi szándékot az osztályfőnököknél is. Bővebb információ az MNT honlapján, a www.mnt.org.rs oldalon található. A program támogatója a Magyar Kormány.

MNT
szerb nyelvi tanfolyam
Európa Kollégium

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.