Ugrás a tartalomra

Munkálatok a törökbecsei Tisza-parton

2020.05.21
13:35
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Négy zuhanyrózsával ellátott vízcsappal lesz gazdagabb a törökbecsei Tisza-part. A kikötőnek mintegy 300 méteres szakaszán új utat is biztosítanak.

Az új utat aszfalttörmelékkel szórják le, emellett pedig felújítják a villanyvezetéket is. Az akcióra a helyi Komunalac Közvállalat 200 ezer dinárt költ. Milenko Adamov, a Komunalac Közvállalat vízügyi osztályának vezetője elmondta, a munkálatokat május közepén kezdték meg, és a tervek szerint június elsejéig be is fejezik. A helyieknek, a kishajó-tulajdonosoknak ezután könnyebb lesz a kikötő megközelítése, emellett pedig ez a szakasz tisztább és szebb is lesz – hangsúlyozta Adamov.

Törökbecse
Tisza-part
munkálatok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.