Ugrás a tartalomra

A Prosperitati tervei: lehetőség azoknak, akik vállalkozni szeretnének, családot alapítani, fészket rakni

2020.05.21
17:12
2020.06.03
16:48
Forrás
Pannon RTV
Az alapítvány ügyvezetője a Közügyeknek arról nyilatkozott, hogy a közeljövőben hogyan tudnak segíteni a vajdasági magyaroknak.

A rendkívüli állapot visszavonása után a Prosperitati Alapítvány is visszatért az irodai ügyfélfogadásra. Juhász Bálint, ügyvezető, Prosperitati Alapítvány: „Azt látjuk terepen, hogy a koronavírus-járvány következtében sok vajdasági magyar külföldön elveszítette a munkáját, hazatért. Azt halljuk, látjuk, hogy sokan szeretnek itthon fészket rakni, vállalkozást indítani. Mi abban gondolkodunk, hogy ilyen vonatkozásban dolgozzuk ki a program folytatását, lehetőséget teremtsünk azoknak, akik vállalkozni szeretnének, családot alapítani, fészket rakni szeretnének, földvásárlás vonatkozásában terepen nagy az érdeklődés. Ilyen irányban gondolkodunk a jövőbeni tervekkel.”

A teljes interjú Juhász Bálinttal, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetőjével a Közügyekből:

Prosperitati Alapítvány
támogatás

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.
14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.