Ugrás a tartalomra

Terrorista merénylet történt Texasban egy katonai támaszponton

2020.05.22
07:15
Forrás
MTI
A Szövetségi Nyomozó Iroda bejelentése szerint a támadás a texasi Corpus Christi városban lévő katonai támaszponton történt. Három amerikai katona meghalt.

A lövöldözés helyi idő szerint csütörtök délelőtt történt. Az FBI tisztségviselője sajtótájékoztatóján közölte: az eddigi jelek és bizonyítékok arra mutatnak, hogy terrorista akció volt, és bár az elkövetőt azonnal agyonlőtték, egy másik elkövető vagy cinkostárs még szabadlábon lehet, valahol a városban.

Részleteket nem közölt az esetről és az elkövető kilétéről, mint ahogyan arra sem kívánt kitérni, hogy milyen jelek erősítik a feltételezést, hogy a lövöldözés "terrorizmussal összefüggő" cselekedet volt.

Texas
terrortámadás
katonai támaszpont
halottak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.