Ugrás a tartalomra

Felmászott egy vagonra, halálos áramütés érte

2020.05.24
22:37
2020.05.24
22:45
Forrás
Szerbiai RTV
Egy fiú a pancsovai vasútállomáson felmászott egy vagonra, halálos áramütés érte. A tragédia este 6 órakor történt, a helyszínre kiérkezett a rendőrség és a mentők is.

Tartsák tiszteletben a figyelmeztetéseket, hogy elkerüljük az ilyen szörnyűségeket, és megőrizzük az emberi életeket - hívta fel a figyelmet az eset kapcsán a Szerbiai Vasutak Infrastruktúrája vállalat, és ezúton fejezi ki sajnálatát és részvétét az áldozat családjának.

Hozzáteszik, a hálózatban a feszültség 25 ezer volt, és ahhoz, hogy megtörténjen a baj, nem kell megérinteni sem a vezetéket, néhány méterről is életveszélyes lehet.

Ehhez hasonló esetekben évente 3-4 személy veszti életét az országban, főleg fiatalok.

vagon
Pancsova
vasútállomás
feszültség
volt
Szerbiai Vasutak Infrastruktúrája
áramütés

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.