Ugrás a tartalomra

Idén félbehagyják a kosárlabda Euroligát, jövőre folytatják

2020.05.25
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ezzel biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan az Eurokupában versenyezhet.

Félbeszakad a kosárlabda Euroliga, illetve az Eurokupa idei szezonja is. Ezt elsődlegesen Jordi Bertomeu, a bajnokságok első embere javasolta, amit végül a résztvevő klubok is támogattak.

A tervek szerint jövőre is 18 csapatos lesz az Euroliga, és ugyanazok az együttesek vesznek majd részt a ligában, akik jelenleg is tagjai az európai elitnek.

Ezzel az is biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan pedig - csakúgy mint idén - a következő szezonban is az Eurokupában versenyezhet.

kosárlabda
Euroliga
Eurokupa
Partizan

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.