Ugrás a tartalomra

KDSZ-online: Dogs and Drugs

2020.05.26
14:35
2020.05.26
14:48
Forrás
KDSZ
A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása online megtekinthető ma (május 26.) 20 órától egészen csütörtök (május 28.) éjfélig.

„Miről is szól egy előadás? Mindig ugyanarról: az életünkről, és az életről, ami körülöttünk zajlik. Kábítószer és függőség, erőszak és családon belüli erőszak, szexuális másság- diszkrimináció... divatosan elcsépelt témák, melyekért sok pénzt lehet kapni...... Amikor valaki, mondjuk a gyemekünk által érintetté válunk, ugye, akkor már nem a mások életéről beszélünk. Pedig jó volna! Kőkemény családi színház, érettebb korú (16) kamaszoknak, szüleiknek, jövendőbeli szülőknek; ahogyan az előadás egy felirata mondja: nincs pardon. Szórakoztató, mert nincs szentség, igaz, mert nem hazugság...." (Urbán András)

Rendezte: Urbán András
Szereplők: Béres Márta, Mészáros Árpád, Mészáros Gábor, Mezei Kinga, Mikes Imre Elek és Pletl Zoltán

KDSZ
Kosztolányi Dezső Színház
Drogs and Drugs

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.