Ugrás a tartalomra

Lončar: Ott alakulnak ki gócpontok, ahol nem tartják be a rendelkezéseket

2020.05.26
15:14
2020.05.26
15:22
Forrás
Szerbiai RTV
Az egészségügyi miniszter elmondta, ilyen gócok Vranjeban, Leskovacon és Smederevóban alakultak ki, ugyanakkor a helyzetet ellenőrzésük alatt tartják a járványügyi hatóságok - tette hozzá.

Azokon a helyeken alakulnak ki koronavírus-gócpontok Szerbiában, ahol nem tartják be az ajánlott rendelkezéseket - jelentette ki Zlatibor Lončar. Leszögezte, nem szabad elengednünk magunkat, a zárt térben való maszkhordás, a távolságtartás és a rendszeres kézmosás továbbra is kulcsfontosságú. Goran Stevanović, a Szerbiai Klinikai Központ fertőzőosztályának igazgatója elmondta, a legsúlyosabb betegeket átvették a Pancsovai Közkórháztól, és más belgrádi kórházaktól is, így azok folytathatják a korábbi munkájukat. Leszögezte, Szerbia a járvány végéhez közeledik, ugyanakkor még mindig fegyelemre van szükség.

koronavírus
gócpont
Zlatibor Lončar

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.